Kälviän sanomat ja muuta viihdettä netissä

Kälviän sanomia ei julkaista verkossa, mutta sen sisältöön pääsee tutustumaan lehden somekanavien kautta. Samalla netistä löytyy myös paljon muuta viihdettä, joka saapuu viihdyttämään myös Kälviälle – kunhan kodista tai älylaitteesta vain löytyy nettiyhteys!

Lehtiä Kälviälle

Kälviän sanomiin voi tutustua Facebookissa. Jos olet Kälviän kirjaston asiakas, kannattaa hyödyntää kirjaston tarjoamia sähköisiä lehtipalveluita, ePressiä sekä eMagzia. Näin pääset lukemaan monia lehtiä digitaalisessa muodossa heti niiden ilmestymispäivänä!

Pelipaikkoja Kälviälle

Pienenä paikkakuntana Kälviä ei juurikaan tarjoa mahdollisuutta kokea monenlaisia pelikokemuksia livenä. Sivustot, kuten https://pikakasino-fi.com tuovat kuitenkin pelipaikat suoraan kälviäläisiin koteihin verkon välityksellä. Modernin teknologian ansiosta näiden paikkojen tunnelma on yllättävän autenttinen, joten myös Kälviällä on mahdollista päästä kokemaan monenlaisia pelikokemuksia verkon kautta.

Leffoja Kälviälle

Kälviä ei voi myöskään ylpeillä monilla leffateattereilla tai muilla viihdepalveluilla, mutta verkon kautta nämäkin saadaan toimitettua näppärästi Kälviälle, kunhan vain kodista tai älylaitteelta löytyy nettiyhteys. Esimerkiksi Netflix ja Disney+ toimittavat monipuolista sisältöä asiakkaiden ruuduille ajasta ja paikasta riippumatta. Leffojen lisäksi tarjolla on myös dokumentteja ja monenlaisia sarjoja, joista riittää iloa pimeneviin syksyn iltoihin!

Kirjoja Kälviälle

Aina ei välttämättä ole mahdollista käydä Kälviän kirjastossa lainaamassa uutta luettavaa. Tällöin kannattaa varmistaa, että omasta älypuhelimesta tai muusta -laitteesta, löytyy monipuolinen e-kirjapalvelu, kuten BookBeat tai Storytel. Palveluista löytyy niin tavallisia e-kirjoja kuin äänikirjojakin, joten tarinoista voi nauttia, vaikkei itse ehtisi tai jaksaisi lukea. Kuulokkeet korvilla on helppo asettua mukavaan asentoon ja aloittaa tarinasta nauttiminen.

Yhteydet kuntoon Kälviällä

Verkon kautta on myös helppo pitää yhteyttä ystäviin, sukulaisiin ja nettituttuihin, vaikka he asuisivatkin kaukana Kälviästä. Sähköpostit matkaavat sekunneissa maailman ympäri ja somessa on helppo jakaa kuulumisia kaikille seuraajille. Skype ja muut ilmaisia näköispuheluita tarjoavat palvelut ovat erityisen näppärä ja mielekäs vaihtoehto pitää yhteyttä itselle tärkeisiin ihmisiin. Kälviällä saattaa helposti tuntea itsensä yksinäiseksi, joten on tärkeää huolehtia siitä, että yhteydet ulkomaailmaan ovat kunnossa. Vaikka fyysinen tapaaminen ei aina olisikaan mahdollista, jo toisen kasvojen näkeminen ruudulla ilahduttaa ja piristää mieltä. Hyvät yhteydet läheisiin auttavat jaksamaan arjessa.